Powered By Blogger

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΕΙΣ


     

   
  Ναι,ναι σε όλους μας υπάρχουν μέρες που η διάθεση να πάμε στο γυμναστήριο δεν υπάρχει.Από την άλλη αισθανόμαστε και άσχημα που απλά θα ''αράξουμε'' στο σπίτι μας και θα βγούμε από το πρόγραμμα της γυμναστικής μας,που γνωρίζουμε ότι μας κάνει καλό.Υπάρχουν όμως εναλλακτικές για να περάσουμε όμορφα,να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα και ταυτόχρονα να γυμναστούμε χωρίς να το καταλάβουμε.
  Μια λύση λοιπόν είναι να βγάλουμε τον σκύλο μας μια μεγάλη βόλτα.Βάλτε λοιπόν τα αθλητικά σας παπούτσια ,πάρτε νερό μαζί μαζί σας και φυσικά τον σκύλο σας και απολάυστε μια απογευματινή βολτα μαζί.Μια ώρα χαλαρή βόλτα με το κατοικίδιο σας, καίει περίπου 200 θερμίδες.
  Κάντε ποδήλατο.Και δεν εννοώ το στατικό.Θυμηθείτε πόσο όμορφα νιώθατε όταν είσασταν παιδιά και κάνατε ποδηλατάδα με την παρέα σας.Πάρτε λοιπόν το ποδήλατό σας,ακόμα καλύτερα αν το οργανώσετε μαζί με την φίλη σας,και κάντε βόλτα στην γειτονιά σας .Μια ώρα ποδήλατο καίει περίπου 400-600 θερμίδες.
  Πατίνια.Βάλτε τα πατίνια σας και ξεχυθείτε στους δρόμους.Θα γελάσετε,θα διασκεδάσετε και μέσα σε μία ώρα θα κάψετε 400- 500 θερμίδες.
  Παίξτε με τα παιδιά σας.Και δεν εννοώ μονόπολη.Παίξτε έντονα μαζί τους, παιχνίδια που έχουν σωματική δραστηριότητα.Θα ξαναγίνετε πάλι παιδιά,θα περάσετε ποιοτικό χρόνο με τους πιο αγαπημένους σας ανθρώπους και χωρίς να το καταλάβετε 
θα κάψετε περίπου  200-300 θερμίδες.
   Κάντε σεξ.Εδώ τα λόγια είναι περιττά.Τα οφέλη τα γνωρίζετε.Όσον αφορά τις θερμίδες,εξαρτάται από την διάρκεια και τις επιλογές σας στο πόσο ''ξεκούραστο'' ή ''έντονο'' θα επιλέξετε να είναι.  
  Χορέψτε.Βάλτε την αγαπημένη σας μουσική και χορέψτε.Σε μία ώρα θα κάψετε περίπου 400 θερμίδες.                                             


                                                      Καλή επιτυχία!
                                                  



Δεν υπάρχουν σχόλια: