Powered By Blogger

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

BRONDE Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΑΣΗ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ



Η απόλυτη τάση στα μαλλιά για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2014 λέγεται BRONDE.
Το bronde είναι παράγωγο του BROwn και του bloNDE.
Το bronde δεν είναι συγκεκριμένο χρώμα βαφής ,είναι μια τεχνική χρώματος υψηλού επιπέδου που αποδίδεται μέσα από την επιθυμία που έχει κάθε γυναίκα σχετικά με το πόσο καστανή ή πόσο ξανθιά θέλει να δείχνει.Ανάλογα βέβαια και με το χρώμα της επιδερμίδας της.Είναι ένα sexy και chic look για κάθε γυναίκα που θέλει κάτι ανάμεσα στο καστανό και στο ξανθό.Το bronde έρχεται να καλύψει το κενό που άφησε η προηγούμενη τεχνική το ombre,και τα ερωτήματα για την απόσταση που άφηνε το ombre στην ρίζα.
Το αποτέλεσμα είναι φυσικό και διαυγές χρώμα από τις ρίζες ως τις άκρες
Θα το τολμήσεις;














Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ



Για πρησμένα μάτια


Αν το πρωί που ξυπνάτε τα μάτια σας είναι τις περισσότερες φορές πρησμένα ,τότε δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε το εξής κόλπο.
Φροντίστε να έχετε στην κατάψυξη χρησιμοποιημένα φακελάκια από τσάι ή χαμομήλι.
Αφήστε τα για 3-5 λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου και στην συνέχεια τοποθετήστε τα πάνω στα βλέφαρα σας για 10 λεπτά.Η τανίνη που περιέχει το τσάι σε συνδυασμό με την χαμηλή θερμοκρασία περιορίζουν  το πρήξιμο.Αν πάλι δεν έχετε σακουλάκια τσαγιού στην κατάψυξη ,μπορείτε να κάνετε κομπρέσες με κουτάλι.Ναι κουτάλι!.Βάλτε για λίγη ώρα δύο κουταλάκια του γλυκού στην κατάψυξη και στην συνέχεια τοποθετήστε τα στα μάτια σας για 5-10 λεπτά .Το πρήξιμο θα υποχωρήσει αισθητά! 



Για  μαύρους κύκλους


Αν ταλαιπωρείστε από μαύρους κύκλους εκτός από καλό βραδινό ύπνο,κατανάλωση αρκετού νερού,υγιεινή διατροφή και διακοπή καπνίσματος, υπάρχει ακόμη ένα κόλπο για γρήγορα αποτελέσματα.Κόψτε λεπτές φέτες από αγγούρι ή πατάτα .Τοποθετήστε τες επάνω στα μάτια για 10-15 λεπτά και οι μαύροι κύκλοι υποχωρούν κατά πολύ.
Στην συνέχεια βάλτε την  κρέμα ματιών σας,τοποθετήστε  ελάχιστη ποσότητα κορέκτορ σε πορτοκαλί απόχρωση πάνω στους μαύρους κύκλους και λίγο κονσίλερ έναν τόνο πιο ανοιχτό από την επιδερμίδα σας για να δώσετε φως στην περιοχή.  Τα μάτια σας θα δείχνουν φωτεινά και ξεκούραστα.